Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ön hazudik Ágnes asszony, de n
  2008-02-08 17:57:48, péntek
 
  ÖN HAZUDIK ÁGNES ASSZONY, DE NAGYOKAT!
2008-02-08. 13:28:31

ÁGNES ASSZONY!


MÉG EGYSZER NE MERÉSZELJE AZT MONDANI BÁRMELY IGAZ MAGYAR EMBERRE, HOGY HAZUDIK!


Ön hazudik Ágnes asszony, de nagyokat!

1. Amit a nyolcvanas évek végén eltüntettek társadalombiztosítási hatalmas összegeket, és amit a jövőben szándékoznak eltüntetni, azt nagyon gyorsan fizessék vissza egyösszegben a jogos tulajdonosainak!
Az alábbi pontokban megindokolom, hogy miért!

2. A társadalombiztosítást minden dolgozó ember úgy a kiencvenes évek előtt, mint a kilencvenes évek után a munkabéréből, személyes anyagi javaiból fizette járulékként azért, hogy tisztességes nyugdíja legyen öreg korára, s ha lebetegszik, az egészségének visszaállításáért tegyenek meg mindent az orvosok, minden egyéb külön díjazás nélkül.

3. A társadalombiztosítási befizetések EGYÉNI BEFIZETÉSEK és NEM AZ ÁLLAM PÉNZE, nem a társadalombiztosítási kassza pénze! A Táradalombiztosító csak KEZELőJE ezeknek a pénzeknek és NEM TULAJDONOSA. A befizetett pénzek tulajdonosai a befizetők, akiknek munkabérükből rendszeresen levonták úgy az egészségbiztosítási járulékot, mint a nyugdíjjárulékot.

4. Hogy világos legyen minden álreformernek: MAGÁNPÉNZEKRőL VAN SZÓ! Amely magánpénzekről sem Gyurcsány, sem Ágnes asszony, sem a kormány nem dönthet, de még az országgyûlés sem, mert nincs rendelkezési joguk e pénzek felett! Nem kapták meg az állampolgároktól. Nem volt ezügyben még népszavazás.
ALKOTMÁNYELLENES.
Ezért azonnal vegyék le az országgyûlés napirendjéről! Csak azok az emberek dönthetnek, azoknak van rendelkezési joga e befizetett pénzekről, akik befizették, akiknek a bérükből levonták és átutalták a társadalombiztosítás számlájára. Ezért fontos megvárni a NÉPSZAVAZÁST.

5. Ágnes asszony! A társadalombiztosítás (EGÉSZSÉGÜGYI-ÉS NYUGDÍJJÁRULÉK) NEM ADÓ, hanem JÁRULÉK és egyéni, az állampolgárok MAGÁNpénze!
VILÁGOS?

6. Nem rendelkezhet sem az állam, sem a kormány, sem a miniszterelnök, sem az egészségügyi miniszter, de az emeszpé, de az eszdéesz sem ezekről az egyének általi, járulékfizetési megtakarításokról.
Ön sem Ágnes Asszony!
Nem hatalmazták fel a járulékfizető emberek az államot, de senkit, önt sem Ágnes asszony, hogy a saját, egyéni pénzüket, járulékként befizetett társadalombiztosítási összegüket (egészségbiztosítási- és nyugdíj járulékukat) bármire is felhasználja a KORMÁNY, az országgyûlés.

NINCS EBBEN AZ ÜGYBEN DÖNTÉSI JOGA A KORMÁNYNAK ÉS AZ AZ ORSZÁGGYÛLÉSNEK! LE KELL VENNI A NAPIRENDRőL A TÉMÁT!

7. Ágness Asszony! AZ INGYENESSÉG ILLÚZIÓJA KIZÁRT. Pontosan azért, mert az emberek ELőRE BEFIZETTÉK a bérükből és fizetésükből az egészségbiztosítási és nyugdíj járulékot, A JÖVőBENI ELLÁTÁS DÍJÁT.

Ágnes Asszony! Mit szólna ahhoz, ha engem megbízna a magyar nép például azzal, hogy kezeljem külön bankban az országgyûlési képviselók, a miniszterek és a miniszterelnök megtakarított pénzét, és önöknek más választása nem lenne, mert az lenne az egyik feltétele a státuszuknak, hogy kötelesek lennémek az én bankomat megbízni a saját pénzük kezelésével. Majdan, egyszer azt mondanám, hogy az önök pénzét vegyük úgy, hogy NINCS! Mert olyan kedvem volt, hogy mindannyiuk pénzét átutaltam a saját számlámra azért, hogy néhány barátom között elosszam.
Aztán, mit érdekelne engem, hogyan ordítoznak, sipítoznak! Azt mondaanám, hogy "Na, jó! Kapnak egy széfet külön-külön mindannyian és kezdjenek NULLÁRÓL! Persze, a széfekhez is csak én férhetek majd hozzá és kötelező lenne továbbra is az én bankomnak - azaz: egy részét a barátaimnak - fizetni, de ne reménykedjenek abban, hogy abból bármikor kaphatnak éppeen annyit, amennyi a szükségleteik kielégítésére lenne fontos.
Belegondolt?
Nahát erről van szó Ágnes asszony!

Becsületes, nem hazug magyar nőként ilyen aljas dolgot soha nem tennék, nem tettem és nem teszek.

8. Ágnes Asszony! Nem Nagy-Britanniában és nem Amerikában élünk. Itt, magyar módszer van.
Ha nem tetszik, akkor "Tessék! El lehet menni!"
Mert, aki meghazudtolja a magyar embereket, el akarja tőlük csak úgy ukk-mukk-fukk venni azt a pénzüket, amit a magyar emberek befizettek előre az egészségügyi ellátásukért, az öregkorukra megélhetést biztosító nyugdíjukért, és amit évtizedeken át kezelt az állam, s ha ezt Ágnes asszony letagadja, vagy bárki más tagadni merészeli, az nem csak hazudik, hanem lop is.

Ha a társadalombiztosítás rosszul gazdálkodott a magánszemélyek részéről egyéni járulékként befizetett pénzekkel, akkor ennek az a tisztességes módja, hogy vonják felelősségre akit kell, de az állam most fizesse vissza mindenkinek mind azt, visszamenőleg kamatostól, amit befizettek a magánszemélyek, mert használták időközben a magánszemélyek pénzét.

Végezetül felhívom szíves figyelmét arra, hogy többet ne nevezzen senkit hazugnak! Nem jó ómen ez, egy akármilyen miniszternek sem. És éppen akkor nem, amikor ön hazudik.
Ugyanis a magyar emberek nem hülyék, nem buták, nem felejtenek! Átlátnak már elég régen a szitán és nem tûrik tovább, hogy ön Ágnes asszony, vagy bárki más becsapja őket. Már a szándékot is visszautasítják.

Hogy mindez, amit a fentiekben leírtam önnek, egyértelmûvé váljon az országgyûlés minden tagja számára, kérem gondoljá át Varga Domokos György szavait:

"...mi soha, de soha nem üldözzük a zsidót, soha nem üldözzük a cigányt, soha nem üldözzük a baloldalt! De nem tûrjük többé a csalást! Nem tûrjük többé a hazudozást, az önzést, a kivételezést, a gyûlölködést, és nem tûrjük többé, hogy csak azért, mert valaki zsidó, mert valaki cigány, mert valaki baloldali, mert valaki ezért vagy azért másságnak, kisebbséginek, hátrányos helyzetûnek, régi elvtársnak, újgazdagnak, vagy bármi másnak számít, ezért önző módon másokat, akár egy egész nemzetet kifoszthasson; hogy egy egész nemzetet becsaphasson; hogy brutális népveréséért másokat börtönbe juttathasson, maga pedig minden csalást, minden önkényt büntetlen megúszhasson; s végül azt sem hagyjuk - bárki legyen is az -, hogy valaki a szóval, az igével hókuszpókuszoljon, a maga beteges, a nép gyûlöletétől elboruló elmével bûntetlenül és igaztalanul másokat vádolhasson gyûlölettel, fasizmussal, szélsőségességgel."

[Forrás: Szőnyi Bartalos Mária]

http://nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=1&HirID=30249
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkotmányellenes, nyugdíjjárulékot, állampolgároktól, visszautasítják, tulajdonosainak, járulékfizetési, magánpénzekről, magánszemélyek, nyugdíjjárulék, reménykedjenek, miniszterelnök, álreformernek, állampolgárok, munkabérükből, megtakarított, kielégítésére, járulékfizető, szükségleteik, kisebbséginek, kifoszthasson, napirendjéről, meghazudtolja, visszamenőleg, ellátásukért, egészségügyi, tulajdonosai, tisztességes, rendszeresen, gazdálkodott, egészségének, munkabéréből, nyugdíjukért, britanniában, felelősségre, státuszuknak, népveréséért, nyolcvanas évek, jövőben szándékoznak, jogos tulajdonosainak, alábbi pontokban, kiencvenes évek, kilencvenes évek, egészségének visszaállításáért, befizetett pénzek, emberek dönthetnek, bérükből levonták, állampolgárok MAGÁNpénze, egészségügyi miniszter, egyének általi, járulékfizető emberek, emberek ELőRE, miniszterelnök megtakarított, HAZUDIK ÁGNES ASSZONY, ÁGNES ASSZONY, EGYSZER NE MERÉSZELJE AZT MONDANI BÁRMELY IGAZ MAGYAR EMBERRE, HOGY HAZUDIK, EGYÉNI BEFIZETÉSEK, ÁLLAM PÉNZE, MAGÁNPÉNZEKRőL VAN SZÓ, EGÉSZSÉGÜGYI-ÉS NYUGDÍJJÁRULÉK, Ágnes Asszony, NINCS EBBEN AZ ÜGYBEN DÖNTÉSI JOGA KORMÁNYNAK ÉS AZ AZ ORSZÁGGYÛ, KELL VENNI NAPIRENDRőL TÉMÁT, Ágness Asszony, INGYENESSÉG ILLÚZIÓJA KIZÁRT, ELőRE BEFIZETTÉK, JÖVőBENI ELLÁTÁS DÍJÁT, Varga Domokos György, Szőnyi Bartalos Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az igazi szeretetért rendszeri...  képre írva  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Adakozás  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nagyi telefonál  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A kételkedés kezelése  Png csokor  Éretlen vers  Nagyi telefonál  Bertolt Brecht -től idézet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Alvó cicák  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alázat  Erdőn  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  Idő  Facebookon kaptam  Alázat  Png cica  Nagyi telefonál  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Nagyon különös  Rátalálsz  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Adakozás  Png csokor  Hogy lehet megtartani  Png rózsa csokor  Jó éjszakát  Kellemes délutánt kívánok  A televizió nem a kultúrát kép...  Popper Péter szavai  A Megváltó szolgálatában  Idő  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Makszim Gorkij gondolata  Akarat  Lóhere  Nagyi telefonál  Jó éjszakát  Tavaszi kép  Egy lelki imádság  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy hatékony szolga  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Nem tudhatod  Hiányzik  képre írva  Sokan azt tartják  Az igazi szeretetért rendszeri...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Albert Einsteinről  Albert Einsteinről  Radikális szeretet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nem tudhatod  Régi emberek, akikre máig büsz...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nyolcvanas évek, jövőben szándékoznak, jogos tulajdonosainak, alábbi pontokban, kiencvenes évek, kilencvenes évek, egészségének visszaállításáért, befizetett pénzek, emberek dönthetnek, bérükből levonták, állampolgárok MAGÁNpénze, egészségügyi miniszter, egyének általi, járulékfizető emberek, emberek ELőRE, miniszterelnök megtakarított, egyik feltétele, saját pénzük, önök pénzét, saját számlámra, széfet külön-külön, szükségleteik kielégítésére, magyar embereket, magyar emberek, egészségügyi ellátásukért, öregkorukra megélhetést, magánszemélyek részéről, állam most, magánszemélyek pénzét, akármilyen miniszternek, fentiekben leírtam, egész nemzetet, igével hókuszpókuszoljon, maga beteges, alkotmányellenes, nyugdíjjárulékot, állampolgároktól, visszautasítják, tulajdonosainak, járulékfizetési, magánpénzekről, magánszemélyek, nyugdíjjárulék, reménykedjenek, miniszterelnök, álreformernek, állampolgárok, munkabérükből, megtakarított, kielégítésére, járulékfizető, szükségleteik, kisebbséginek, kifoszthasson, napirendjéről, meghazudtolja, visszamenőleg, ellátásukért, egészségügyi, tulajdonosai, tisztességes, rendszeresen, gazdálkodott, egészségének, munkabéréből, nyugdíjukért, britanniában, felelősségre, státuszuknak, népveréséért, juttathasson, becsaphasson, miniszternek, kivételezést, megúszhasson, népszavazást, rendelkezési, rendelkezhet, felhasználja, egyösszegben, szándékoznak, fizetésükből, megindokolom, tulajdonosa, öregkorukra, mindannyian, megélhetést, évtizedeken, mindannyiuk, kezelésével, miniszterek, járulékukat, ingyenesség, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.